Valokuvaaja

Olen toiminut useita vuosia ammattivalokuvaajana ja olen kuvannut yli 100 hääkuvausta. Olen saanut hyvää palautetta kuvien laadusta, ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. 

Kuuntelen mielelläni hääparin toivomuksia ja kuvauksissani on rentotunnelma.

Kuvaan Canonin parhaimmilla kameroilla ja objektiiveilla. Saatte parasta mahdollista kuvanlaatua. Käytössäni on myös laadukas kuvauskopteri.

Teen kuvauksia koko Suomen alueella ja myös ulkomailla.

Palaute

Hääkuvaus

"Hääkuvaus oli tismalleen mitä halusimme! Kuvaajan kanssa oli helppo jutella toiveistamme. Kuvauspaikat löytyivät yhteisesti paikan päällä katsoen. Kuvauksen jälkeen kuvat tulivat nopeasti käyttöömme. Ammattitaitoinen kuvaaja!" Annika. Kuvaaja saa täydet viisi tähteä. Valokuvaajat.fi sivuston arvostelu.

Hääkuvaus

"Kiitos hyvistä kuvista. Kuvia katsellessa niistä välittyi tunnelma, jonka me paikalla olleet koimme. Tilaisuus oli pienimuotoinen ja lämminhenkinen, jonka voimme aistia ja muistella myöhemminkin kuvia katsellessa. Kuvista voi nähdä sen välittömyyden, jonka koimme juhlapäivänä. Ystävällisin terveisin." Kirsi. Kuvaaja saa täydet viisi tähteä. Valokuvaajat.fi sivuston arvostelu.

Hääkuvaus

"Kuvaaja hoiti onnistuneesti kuvauksen ja ammattitaidolla. Kuvat olivat mahtavat ja voin suositella suuresti muillekin". Iiro ja Petra. Kuvaaja saa täydet viisi tähteä. Valokuvaajat.fi sivuston arvostelu.

Hääkuvaus

"Kiitos ihanista kuvista ja ystävällisestä palvelusta". Sari ja Matti