Kuvaaja

Olen toiminut ammattivalokuvaajana vuodesta 2003 alkaen. Olen saanut hyvää palautetta kuvien laadusta, ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. 

Kuuntelen mielelläni asiakkaiden toivomuksia ja kuvauksissani on rentotunnelma. 

Teen hääkuvauksia koko Suomen alueella ja ulkomailla. 

Mikäli kiinnostuit ja kuvaustyylini voisi sopia hääpäivänne tunnelmaan, voit lähettää kuvauskyselyn sähköpostilla jouni.tormanen@yahoo.fi.

Kerrothan viestissäsi ainakin seuraavat asiat: häiden päivämäärä, paikkakunta, juhla- ja vihkipaikka, arvioitu kuvausaika, tarvittavat kuvaukset (hääpotretit, vihkikuvaus ja hääjuhlan kuvaus). 

PALAUTE

Hääkuvaus

"Hääkuvaus oli tismalleen mitä halusimme! Kuvaajan kanssa oli helppo jutella toiveistamme. Kuvauspaikat löytyivät yhteisesti paikan päällä katsoen. Kuvauksen jälkeen kuvat tulivat nopeasti käyttöömme. Ammattitaitoinen kuvaaja!" Annika. Kuvaaja saa täydet viisi tähteä. Valokuvaajat.fi sivuston arvostelu.

Hääkuvaus

"Kiitos hyvistä hääkuvista. Kuvia katsellessa niistä välittyi tunnelma, jonka me paikalla olleet koimme. Tilaisuus oli pienimuotoinen ja lämminhenkinen, jonka voimme aistia ja muistella myöhemminkin kuvia katsellessa. Kuvista voi nähdä sen välittömyyden, jonka koimme juhlapäivänä. Ystävällisin terveisin." Kirsi. Kuvaaja saa täydet viisi tähteä. Valokuvaajat.fi sivuston arvostelu.

Hääkuvaus

"Kuvaaja hoiti onnistuneesti hääkuvauksen ja ammattitaidolla. Kuvat olivat mahtavat ja voin suositella suuresti muillekin". Iiro ja Petra. Kuvaaja saa täydet viisi tähteä. Valokuvaajat.fi sivuston arvostelu.

Hääkuvaus

"Kiitos ihanista hääkuvista ja ystävällisestä palvelusta". Sari ja Matti